Een zinvolle carrière
in het onderwijs
en regelmatig tijd voor vakantie.
Dan klopt het.

 

Hier klopt het.

 

Praktische informatie

Kan ik een open sollicitatie versturen?

Dat kan zeker! Als er op dit moment geen geschikte vacature is, twijfel dan niet om ons te laten weten dat je belangstelling hebt om bij onze organisatie te werken. Hier vind je het formulier waar jij jouw gegevens achter kunt laten.

Ik overweeg een carrièreswitch. Wat zijn de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar het werken op onze VO-scholen of overweeg je een switch te maken en wil je erachter komen of werken in het voortgezet onderwijs iets voor jou is? Elke eerste maandag van de maand organiseren wij een VO Loket van 16:00-17:00 uur. Kom vrijblijvend langs en stel ons al je vragen! Je kunt je aanmelden bij: auroraonderwijsgroep.nl/koffie

Wat verdien je in het onderwijs?

Werken in het onderwijs biedt niet alleen voldoening, maar ook een aantrekkelijk salaris. Voor werken in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs wordt het salaris doorgaans bepaald door een vastgestelde schaal volgens de CAO PO en CAO VO. Deze schalen zijn gebaseerd op ervaringsjaren en opleidingsniveau, waardoor je een eerlijk en transparant salaris ontvangt dat past bij jouw kwalificaties en ervaring.

Is het mogelijk om vrijwilligerswerk te doen bij een van de scholen van Aurora?

Jazeker! Als je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk bij Aurora Onderwijsgroep, raden wij jou aan om contact op te nemen met de desbetreffende HR adviseur van de school. De HR adviseur kan jou informeren over de beschikbare mogelijkheden.

Zijn er nog beschikbare zij-instroom mogelijkheden binnen het voortgezet onderwijs?

Wij staan altijd open voor zij-instromers voor onze docent-vacatures. Dus maak je belangstelling zeker kenbaar door op een vacature te reageren of je aan te melden voor het Loket VO via deze pagina. Indien wij denken dat je geschikt zou kunnen zijn als docent, kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Zijn er nog beschikbare trainee plekken beschikbaar binnen het basisonderwijs?

Jaarlijks bepalen we het aantal trainee plekken binnen onze scholen. Houd dus vooral onze website in de gaten!

Wat onderscheidt deze onderwijsgroep van andere onderwijsinstellingen?

Wij zijn een onderwijsgroep met zowel basisscholen als scholen voor voortgezet onderwijs. Dit betekent dat we zoveel mogelijk proberen samen te werken, samen te leren en elkaar te ontmoeten op bijvoorbeeld Aurora dagen of bijeenkomsten. Ook willen we met jou kijken in hoeverre het interessant kan zijn om je te ontwikkelen binnen zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.
En het belangrijkste: we zijn een ambitieuze organisatie waar een ieder welkom is, erbij hoort en zichzelf mag zijn. Hier klopt het!